Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufc.br/handle/riufc/40969
Type: | TCC |
Title: | Grupo de foco como ferramenta para a elaboração de uma ficha padronizada de análise sensorial para avaliação de preparações gastronômicas. |
Title in English: | Focus group as tool for the elaboration of a standard form of sensorial analysis for the evaluation of gastronomic preparations. |
Authors: | Lemos, Thaís Amanda Ribeiro de Oliveira |
Advisor: | Sousa, Paulo Henrique Machado de |
Keywords: | Análise sensorial.;Grupo de foco.;Ficha de análise sensorial. |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | LEMOS, Thaís Amanda Ribeiro de Oliveira. Grupo de foco como ferramenta para a elaboração de uma ficha padronizada de análise sensorial para avaliação de preparações gastronômicas. 2019. 19 f. Monografia (Graduação em Gastronomia) - Universidade Federal do Ceará, Fortaleza, 2018. |
URI: | http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/40969 |
Appears in Collections: | GASTRONOMIA - Monografias |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2018_tcc_lacorrea.pdf | 1,78 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.