Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufc.br/handle/riufc/40899
Type: TCC
Title: Fermentação natural - conhecendo o levain e sua aplicação comercial no mercado de Fortaleza
Title in English: Natural fermentation - knowing the levain and its commercial application in the Fortaleza market
Authors: Silva, Manoel Alves da
Advisor: Macedo, Matusaila Aragão
Keywords: Panificação;;Fermentação natural;;Mercado;;Fortaleza
Issue Date: 2018
Citation: SILVA, Manoel Alves da. Fermentação natural - conhecendo o levain e sua aplicação comercial no mercado de Fortaleza. 2018. 34 f. Monografia (Graduação em Gastronomia) - Universidade Federal do Ceará, Fortaleza, 2018.
URI: http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/40899
Appears in Collections:GASTRONOMIA - Monografias

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018_tcc_madasilva.pdf3,31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.