Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufc.br/handle/riufc/40899
Type: | TCC |
Title: | Fermentação natural - conhecendo o levain e sua aplicação comercial no mercado de Fortaleza |
Title in English: | Natural fermentation - knowing the levain and its commercial application in the Fortaleza market |
Authors: | Silva, Manoel Alves da |
Advisor: | Macedo, Matusaila Aragão |
Keywords: | Panificação;;Fermentação natural;;Mercado;;Fortaleza |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | SILVA, Manoel Alves da. Fermentação natural - conhecendo o levain e sua aplicação comercial no mercado de Fortaleza. 2018. 34 f. Monografia (Graduação em Gastronomia) - Universidade Federal do Ceará, Fortaleza, 2018. |
URI: | http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/40899 |
Appears in Collections: | GASTRONOMIA - Monografias |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2018_tcc_madasilva.pdf | 3,31 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.