Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufc.br/handle/riufc/40970
Type: | TCC |
Title: | A ficha técnica como ferramenta gerencial e operacional: considerações sobre o tema e construção de planilha para facilitar seu uso |
Title in English: | The datasheet as a managerial and operational tool: considerations on the subject and construction of a worksheet to facilitate its use |
Authors: | Oliveira, Rubataiana Menezes |
Advisor: | Carneiro, Alessandra Pinheiro de Góes |
Keywords: | Ficha técnica;Receituário padrão;Planilhas |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | OLIVEIRA, Rubataiana Menezes. A ficha técnica como ferramenta gerencial e operacional: considerações sobre o tema e construção de planilha para facilitar seu uso. 2019. 44 f. Monografia (Graduação em Gastronomia) - Universidade Federal do Ceará, Fortaleza, 2018. |
URI: | http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/40970 |
Appears in Collections: | GASTRONOMIA - Monografias |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2018_tcc_rmoliveira.pdf | 3,52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.