Please use this identifier to cite or link to this item: http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/40899
Title in Portuguese: Fermentação natural - conhecendo o levain e sua aplicação comercial no mercado de Fortaleza
Title: Natural fermentation - knowing the levain and its commercial application in the Fortaleza market
Author: Silva, Manoel Alves da
Advisor(s): Macedo, Matusaila Aragão
Keywords: Panificação;
Fermentação natural;
Mercado;
Fortaleza
Issue Date: 2018
Citation: SILVA, Manoel Alves da. Fermentação natural - conhecendo o levain e sua aplicação comercial no mercado de Fortaleza. 2018. 34 f. Monografia (Graduação em Gastronomia) - Universidade Federal do Ceará, Fortaleza, 2018.
URI: http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/40899
metadata.dc.type: TCC
Appears in Collections:GASTRONOMIA - Monografias

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018_tcc_madasilva.pdf3,31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.