Navegando por Autor Silva, Ana Raquel Araújo da
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
---|---|---|---|
2017 | Behavior of antioxidant enzymatic system of sonicated cashew apple bagasse | Fonteles, Thatyane Vidal; Leite, Ana Karoline Ferreira; Silva, Ana Raquel Araújo da; Fernandes, Fabiano André Narciso; Rodrigues, Sueli | Artigo de Evento |
2015 | Characterization of the industrial residues of seven fruits and prospection of their potential application as food supplements | Sancho, Soraya de Oliveira; Silva, Ana Raquel Araújo da; Dantas, Allan Nilson de Sousa; Magalhães, Ticiane Alencar; Lopes, Gisele Simone; Rodrigues, Sueli; Costa, José Maria Correia da; Fernandes, Fabiano André Narciso; Silva, Maria Goretti de Vasconcelos | Artigo de Periódico |
2016 | Ultrasound processing to enhance drying of cashew apple bagasse puree: Influence on antioxidant properties and in vitro bioaccessibility of bioactive compounds | Fonteles, Thatyane Vidal; Leite, Ana Karoline Ferreira; Silva, Ana Raquel Araújo da; Carneiro, Alessandra Pinheiro Góes; Miguel, Emilio de Castro; Cavada, Benildo Sousa; Fernandes, Fabiano André Narciso; Rodrigues, Sueli | Artigo de Periódico |