Browsing by Author Fernandes, Fabiano André Narciso

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 83 to 87 of 87 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2021Ultrasound and ozone processing of cashew apple juice: effects of single and combined processing on the juice quality and microbial stabilityFonteles, Thatyane Vidal; Barroso, Maria Karolina de Araújo; Alves Filho, Elenilson de Godoy; Fernandes, Fabiano André Narciso; Rodrigues, SueliArtigo de Periódico
2016Ultrasound processing to enhance drying of cashew apple bagasse puree: Influence on antioxidant properties and in vitro bioaccessibility of bioactive compoundsFonteles, Thatyane Vidal; Leite, Ana Karoline Ferreira; Silva, Ana Raquel Araújo da; Carneiro, Alessandra Pinheiro Góes; Miguel, Emilio de Castro; Cavada, Benildo Sousa; Fernandes, Fabiano André Narciso; Rodrigues, SueliArtigo de Periódico
2014Ultrasound-assisted production of biodiesel and ethanol from spent coffee groundsRocha, Maria Valderez Ponte; Matos, Leonardo José Brandão Lima de; Lima, Larissa Pinto de; Figueiredo, Pablo Marciano da Silva; Lucena, Izabelly Larissa; Fernandes, Fabiano André Narciso; Gonçalves, Luciana Rocha BarrosArtigo de Periódico
2014Uso do ultrassom seguido de secagem para o aproveitamento do bagaço do pedúnculo do caju (Anacardium occidentale L.): efeitos sobre o potencial antioxidante e bioacessibilidade de nutrientesFonteles, Thatyane VidalDissertação
2018Validação de parâmetros de volumes de Priming e Flushing entre tanques durante resfriamento de iogurteBandeira, Alice PaivaTCC