Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 15 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Estudo da qualidade de bife bovino submetido à tecnologia sous vide em escala de produção industrialFigueiredo, Evânia Altina Teixeira de; Silva, Ivilane Lima da
2015Aplicação do processo de secagem em leito de jorro para obtenção de suco de caju em póCosta, José Maria Correia da; Sousa, Sanyelle Lima
2016Secagem de polpa de graviola em spray-dryer e liofilizador: Avaliação das características físico-químicas, higroscópicas e morfológicasCosta, José Maria; Cavalcante, Carlos Eliardo Barros; Amorim, Marcos
2017Obtenção de polpa de manga (Mangifera indica L.) em pó pelo processo em spray-dryerCosta, José Maria Correia da; Lara Júnior, Jovan Marques; Afonso, Marcos Rodrigues Amorim
2019Elaboração de "fishburguer" de filé de Tilápia do Nilo (Oreochromis niloticus) adicionado de ácido láuricoSilva, Elisabeth Mary Cunha da; Castro, Janevane Silva de
Aug-2018Efeito da incorporação da fibra de caju a um reestruturado proteico a base de pirarucu (Arapaima gigas)Silva, Elisabeth Mary; Marques, Francisco Roberio da Silva; Lima, Janice
2018Estudo do despolpamento de tamarindo (Tamarindus indica L.) e desenvolvimento de suco com acidez reduzidaOliveira, Luciana; Maia, Johnnathan Lima; Wurlitzer, Nédio
2018Liofilização de polpa de manga (Mangifera Indica, L.) cv. KENT e KEITTAfonso, Marcos Rodrigues Amorim; Souza, João Hamilton Pinheiro de; Costa, José Maria Correia da
2012Microencapsulation the natural dye annatto: an analysis of the efficiency of cashew gum as material wall.Constant, Patrícia Beltrão Lessa; Mendes, Luana Guabiraba
2008Avaliação dos aspectos sensoriais, físico-químicos e minerais do suco de uva da variedade benitaka(Vitis vinìfera L.)Costa, José Maria Correia da; Pinheiro, Érika Sousa