Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufc.br/handle/riufc/43985
Type: | TCC |
Title: | Melhoramento da coloração da carne cozida-congelada do caranguejo-uçá, Ucides cordatus (Linnaeus, 1763) |
Authors: | Marinho, João Crescêncio Aragão |
Advisor: | Ogawa, Masayoshi |
Keywords: | Engenharia de Pesca;Caranguejos-Uçás |
Issue Date: | 1993 |
Citation: | MARINHO, João Crescêncio Aragão. Melhoramento da coloração da carne cozida-congelada do caranguejo-uçá, Ucides cordatus (Linnaeus, 1763). 1993. 19 f. TCC (Graduação em Engenharia de Pesca) - Universidade Federal do Ceará, Fortaleza, 1993. |
URI: | http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/43985 |
Appears in Collections: | ENGENHARIA DE PESCA - Trabalhos Acadêmicos |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1993_tcc_jcamarinho.pdf | 17,87 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.